Partners


kroymans_-_jaguar_land_rover

Kroymans - Jaguar Land Rover

Jaguar en Land Rover

security_control

Security Control

Security Control gebruikt de jarenlange ervaring met beveiliging om maatwerk te leveren als het om het beveiligen van mensen, objecten en informatie gaat. Maatwerk maakt onderdeel uit van hun veiligheidsstrategie.

www.securitycontrol.nl
euro_bob

Euro BOB

Euro BOB is uw persoonlijke chauffeur tijdens de beurzen van InterEvent.
Meer informatie op eurobob.nlcollect_

Collect

Collect is hét magazine voor de kunstliefhebber en -verzamelaar. In elk nummer houdt Collect u op de hoogte van de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Maandelijks wordt er aandacht besteed aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland, neemt Collect een kijkje bij de Nederlandse galerieën, volgen zij de trends op het vlak van kunst, antiek en design, en brengen zij uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houdt u bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen, veilingen en beurzen.

www.collectaaa.be.
nrc

NRC

In een wereld waarin ‘nepnieuws’ en ‘alternatieve feiten’ de blik van de burger bewust proberen te vertroebelen, is de redactie ervan overtuigd dat grondige, transparante, degelijke en genuanceerde journalistiek van NRC meer dan ooit noodzakelijk is.

vind_magazine_/_uitgeverij_poldervondsten

Vind Magazine / Uitgeverij PolderVondsten

HOORN
E: info@vindmagazine.nl
T: 02 29 82 02 14
www.vindmagazine.nl