Nieuws


Thema "Samen in NAARDEN"
In het verlengde van de aanpassing in de beurstitel is het thema aankomend jaar 'Samen in NAARDEN'. Alle exposanten, van antiek tot hedendaags, geven hier invulling aan door mooie objecten te presenteren die samen horen en gezamenlijk een culturele of economische meerwaarde bieden. Natuurlijk tonen de toonaangevende galerieen ook hun vaste collectie, waardoor er voor iedere bezoeker een aantrekkelijk kunstwerk te vinden is.

.

Gratis rondleiding
Als bezoekers meer willen weten over de mooiste objecten van de beurs laten ze zich meenemen tijdens één van de gratis rondleidingen. Dagelijks wordt het publiek getrakteerd op diverse inspirerende rondleidingen. Zo geeft de ervaren kunstliefhebber Nicole Söentken en kunsthistoricus Marijke Phoa (bekend van 'Alles is cultuur') exclusief voor de bezoekers van Naarden the Art fair een rondleiding over de beurs. Dagelijks om 12.00 en 14.00 uur, verzamelen bij het entree.
.

Samen bij Galerie Honingen
SAMEN op een stok

Speciaal voor deze editie van NAARDEN the art fair neemt galerie Honingen het beeld “Eigenwijs” van Leon Veerman mee. Het is  een bronzen beeld van 7 Bijeneters, die samen op een stok zitten..
Alliance ringen samen bij Mary van der Sluis - Sluisjuwelen

Al jaren maakt Mary van der Sluis Alliance  ringen in heel veel soorten, maten, kleuren en materialen.  20 jaar geleden is ze met de Bloemring begonnen, uit een stuk goud en de stenen gezet met hamer en pons. Deze alliance ring is nog steeds favoriet mede omdat een eigen rij stenen uitgezocht kan worden in haar atelier. Tijdens deze editie van 'NAARDEN' presenteert Mary van der sluis deze ringen gezamenlijk.


.

'brothers' bij Galerie kunstbroeders
Vanwege het beursthema "Samen in Naarden" laat Galerie Kunstbroeders werk van Zhang Yong zien. Deze talentvolle kunstenaar wordt in Europa exclusief vertegenwoordigd door Galerie Kunstbroeders. Dit beeld 'Brothers' past perfect bij het thema van deze beurseditie: "Samen in NAARDEN".
.
'Ruggensteun' bij The Obsession of Art
Tijdens NAARDEN the Art fair neemt The Obsession of Art voor het eerst werk van Rietje Geurts mee. Emoties die de bron vullen voor elke menselijke verbinding geven de rakende kracht aan Rietje’s beelden. Dit beeld 'Ruggensteun' past perfect bij het thema van deze beurseditie: "Samen in NAARDEN".
.
Samen genieten bij Art Deco Kooymans
Samen genieten

Art Deco kooymans neemt speciaal voor deze editie van NAARDEN the Art fair art deco meubels mee waar u "samen" op kan zitten. Daarnaast kunt u van hun andere kunstobjecten "samen genieten"..
Kunst & Antiek Weekend in Stan Huygens Journaal
Mooi artikel in de Telegraaf. Klik op de afbeelding om het volledige artikel te lezen.


.
NH Events op het Kunst en Antiek Weekend
NH Events nam tijdens het Kunst & Antiek Weekend langs om een kijkje te nemen langs het moois. Bekijk hier de hele reportage.

.
Friday Night Special Samen in Naarden

Op de vrijdagavond 24 januari 2020 kunt u ook na 17 uur Naarden the art fair bezoeken. Deze extra sfeervolle avondopening wordt tevens muzikaal opgeluisterd.

De Friday Night Special is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uiterst gezellige avond alwaar kunstliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en genieten van de uitgebreide kunstcollecties in een eigentijdse ambiance.

Naarden the Art fair is op vrijdag tot 21.30 geopend. U kunt dan ook genieten van een overheerlijk diner.

Reserveer nu alvast uw entreekaarten via de Voorverkoop

Café Complet
“Café Complet” arrangement.
Entree inclusief koffie & warm appelgebak geserveerd in
de beursbrasserie van de Grote Kerk Naarden.
€ 19,00 per persoon online via deze link ( € 21,50 aan de deur).

.