Rocks and Clocks, David Aardewerk (Stand 33)

Molenstraat 3
DEN HAAG
T: 070 - 322 09 57
M: 06 - 26 54 27 75
E: info@rocksandclocks.com
www.rocksandclocks.nl

 
Juwelier, antiquair en taxateur David Aardewerk is eigenaar van Rocks and Clocks in het Haagse Hofkwartier. Hij is gespecialiseerd in antieke juwelen en vintage (zak)horloges, veelal van bekende huizen zoals Van Cleef & Arpels, Cartier, Boucheron, Chopard, Omega en Patek Philippe. Daarnaast heeft hij een ruime collectie Art Deco-zilver, hedendaagse sieraden met een klassiek-chic design én de eigen ontworpen sieraden, waaronder de 2Lips serie: de ultieme liefdesverklaring uit Holland.

De volgende voorwerpen ziet u op deze pagina:

•    Rocks and Clocks 2Lips ring
•    Buccellati Rombi ring
•    Patek Philippe dameshorloge Twenty-4

Op het Kunst & Antiek Weekend 2019 presenteert Rocks and Clocks naast zijn vaste collectie, bestaande uit vintage juwelen en horloges, een serie door David zelf ontworpen diamantringen met de naam 2Lips (spreek uit: ‘Tulips’). Deze ringen brengen precies datgene in beeld waar Nederland wereldwijd zo beroemd mee is geworden:

•    De oer-Nederlandse tulp, hét kenmerk van deze ringen: de zetting waarin de diamanten zijn geplaatst, heeft de vorm van een opengewerkte, gestileerde tulp.

•    Het Nederlandse licht, waarmee de Hollandse meesters al furore maakten: juist vanwege de opengewerkte zettingen vangen de diamanten zo veel mogelijk licht. Zo komt hun schittering dus optimaal tot haar recht.

•    De oudste diamantbeurs ter wereld: Amsterdam, de oorsprong van de internationale diamanthandel. Als nazaat van een bekende Amsterdamse diamantairsfamilie staat David Aardewerk ervoor garant dat in zijn 2Lips-ringen uitsluitend natuurlijke diamanten worden gezet van superieure kwaliteit.

Kortom: we hebben het hier over een uniek staaltje Dutch Design!

De 2Lips-ringen worden naar keuze in 18-karaats wit-, geel- en/of roségoud, of gecombineerd met platina vervaardigd.

rocks_and_clocks,_david_aardewerk
rocks_and_clocks,_david_aardewerk
rocks_and_clocks,_david_aardewerk
volgende